Home > Circuit > In een notendop: Formule Renault Eurocup, Nascar Whelen, Lamborghini Super Trofeo, Super GT

In een notendop: Formule Renault Eurocup, Nascar Whelen, Lamborghini Super Trofeo, Super GT

  • In de Formule Renault Eurocup op de Nürburgring was de zege voor de R-ace GP van Logan Sargeant.
  • Antonelli Motorsport behaalde de pole in de Lamborhini Super Trofeo voor race 1. Niels Lagrange reed de vijftiende chrono met de ##26 Leipert Lamborghini. In race 2 start zijn teamgenoot Frederik Schandorff vanaf de negende plaats. Karol Basz vertrekt vanaf de pole met de #44 Imperiale Lamborghini.
  • Loris Hezemans (#50 Hendriks Motorsport Ford Mustang) heeft zijn maiden polepositie behaald in de ELITE 1 van de NASCAR, dit weekend in Hockenheim. Stiens Longin werd vijfde, Marc Goossens negende. Ulysse Delsaux was de snelste in de ELITE 2 Division. Guillaume Deflandre werd zesde, Pedro Bonnet achtste en Tom Boonen dertiende.
  • In Sugo start Jenson Button (Honda) dan weer voor het eerst op polepositie in een race van de Japanse GT.