Home > Circuit > F1: Ricciardo en Raikkonen snelste in vrije trainingen

F1: Ricciardo en Raikkonen snelste in vrije trainingen

In de eerste twee vrije trainingen van de GP van Singapore reed Kimi Raikkonen de snelste tijd bij elkaar. Hij bracht de Ferrari in 1:38.699 rond tijdens de tweede vrije training, slechts 0,011 seconden sneller dan de Mercedes van Hamilton. In de eerste vrije training was het Daniel Ricciardo die het snelst ging. Zijn teamgenoot bij Red Bull Max Verstappen zat hem op de hielen.

Sebastian Vettel (Ferrari) reed de derde chrono in de eerste vrije training en was 0,775 seconden sneller dan zijn teamgenoot Kimi Raikkonen. Max Verstappen en Daniel Ricciardo waren respectievelijk derde en vierde in de tweede vrije training.

Stoffel Vandoorne zette met zijn McLaren de laatste tijd neer. Opvallend is dat hij tijdens de eerste trainingssessie enkel Softs en Ultrasofts gebruikte, terwijl de mannen vooraan het pak buiten gingen met de Hypersofts. In VT2 zette Stoffel de zestiende tijd neer, deze keer wel met Hypersofts.

Resultaat VT1:


 

Resultaat VT2:

Foto © Pirelli

You may also like
De autosport dit weekend: startlicht voor de eenzitters
In een notendop: F1
F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll
F1 Bahrein: wat leren de testdagen ons?