Home > #Hoofdnieuws > WRC: eerste proef in Turkije, Mikkelsen leidt

WRC: eerste proef in Turkije, Mikkelsen leidt

Niet meteen een waardemeter voor de rest van de rally maar toch al redelijke verschillen voor een proef van 2 kilometer. Andreas Mikkelsen stond deze morgen nog stil op de shakedown maar was duidelijk belust op wraak, hij kwam als snelste over de meet. Craig Breen tweede tijd op 2,5 seconden, Ott Tanak derde tijd op 2,8 seconden. Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul kwamen als vierde over de finish van deze korte eerste proef.

Opmerkelijk was het foutje van Sebastien Ogier, iets te hevig over de jump en geen controle meer om de volgende bocht te halen, resultaat een verlies van 7,5 seconden. Ook de vijfde tijd van Kajetanowicz is knap.

Wie al beelden gezien heeft van de shakedown zal het met ons eens zijn, het wordt een loterij! Keien zo groot als een voetbal soms zullen zeker voor de nodige lekke banden zorgen.

Voorlopige stand kan je HIER bekijken.

Foto: RedBull Contentpool

You may also like
WRC: Drama voor Neuville in Turkije