Home > #Hoofdnieuws > WRC: Drama voor Neuville in Turkije

WRC: Drama voor Neuville in Turkije

Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul zijn deze ochtend dramatisch gestart in de tweede dag van de rally van Turkije. Onze landgenoten startten sterk in de eerste proef met prima tussentijden tot de ophanging links vooraan van de Hyundai het begaf. Neuville en Gilsoul hebben op de verbinding getracht de auto te maken, maar de opgave is een feit. Uiteraard is morgen opnieuw starten een optie voor de leiders in het WK. Neuville zelf gaf aan dat er niets geraakt was. Sébastien Ogier profiteerde van de pech van Neuville om de proef te winnen en de leiding in de wedstrijd te nemen.

You may also like
In een notendop: ERC en WRC
In een notendop: rally
WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2
WRC 2024: met Letland op de kalender