Home > #Hoofdnieuws > Wisselend succes voor Van Parijs in Carrera Cup

Wisselend succes voor Van Parijs in Carrera Cup

Het voorlaatste weekend van het seizoen in de Porsche Carrera Cup Deutschland was het achtste opeenvolgende raceweekend voor onze landgenoot Glenn Van Parijs. Op de Sachsenring kende de rijder van het team MRS wisselend succes.

De eerste race was goed voor de jonge Belg. Hij mocht als derde naar het podium bij de rookies en finishte als achtste algemeen. Met een tiende startplek voor de tweede race zag het er ook voor zondag goed uit.

Van Parijs hield goed stand in de top-10 maar iets voorbij halfweg de wedstrijd kreeg hij af te rekenen met een lekke band. Er zat niets anders op dan de knappe witgele Porsche langs de kant van het circuit te parkeren.

Seizoenrevelatie Thomas Preining scoorde op de Sachsenring bovendien een dubbele overwinning en schonk zijn team BWT Lechner Racing al meteen de teamtitel.

Foto © Facebook Glenn Van Parijs / Molitor Racing Systems

You may also like
In een notendop: FFSA GT4, ADAC GT, DTM Trophy, Alpine Europa Cup, 24H Series
In een notendop: ADAC GT – FFSA GT4 – GT2 European – Alpine Europa Cup
In een notendop: Ferrari boven in Monza, zware crash Ericsson
Video: Glenn Van Parijs ongedeerd na zware crash