Home > Circuit > Formula e: teams voor komend seizoen bekend

Formula e: teams voor komend seizoen bekend

De FIA heeft eerder deze week de lijst van teams voor het seizoen 2018-18  van de Formule e bekend gemaakt. Elf formaties starten op 15 december in het Saudi-Arabische Ad Diriyah aan het eerste seizoen met de Gen2-wagen. Bij de nieuwigheden is er de komst van HWA met uiteraard Mercedes, terwijl Nissan het zustermerk Renault vervangt. Techeetah, winnaar dit seizoen met Jean-Éric Vergne en André Lotterer, fuseert met DS om DS Techeetah te vormen, Virgin Racing gaat dan weer alleen verder. Andretti Fe het vanaf nu BMW i Andretti Motorsport.Wat de rijders betreft is het onwaarschijnlijk dat Jérôme d’Ambrosio nog van start gaat.

You may also like
FE Monaco: da Costa wint in Monaco
FE Rome: Stoffel Vandoorne op pole
E-Circuit: Rowland wint op het virtuele circuit van Berlijn
Formula E Mexico: atypische omloop goed voor nieuwkomers