Home > Uncategorized > F1 Spa: stemmen uit de paddock

F1 Spa: stemmen uit de paddock

Lance Stroll: “We hebben regelmatig gereden en zonder problemen, prima werk na de zomerpauze. We werken aan de set-up en zullen zien wat morgen brengt, met een hoop op een goede kwalificatie. We moeten nog beter doen qua grip en de balans van de wagen. Het circuit is echt leuk en de sfeer enorm goed!

Max Verstappen: “Je hebt nooit een idee van wie 100% pusht en wie niet, dus is vergelijken niet makkelijk. We hebben vandaag vooral gewerkt met een low downforce en we weten dat dit niet het beste circuit voor de wagen is. We zitten wel goed op de lange stints, maar ik zou graag wat meer grip hebben. We moeten voorlopig er van uitgaan dat 5de en 6de onze plek is en dan moeten we zo dicht mogelijk tegen de concurrenten aanzitten. Jammer genoeg is de kans op regen kleiner geworden en dat zou ons wel geholpen hebben. Ik heb alvast wel veel supporters van me gezien!”

Lewis Hamilton: “Ah, het is fijn om er weer bij te zijn! Er is altijd zo’n moment in de vakantie dat je het rijden begint te missen. We hebben de snelste F1-wagens ooit en dat voel je zeker op deze omloop. We gaan bijna vol gas de Radillion op, het is ongelofelijk. We kunnen met de nieuwe motor zeker wedijveren met Ferrari en ik heb het gevoel dat we dicht bij elkaar zitten.

 

You may also like
De autosport dit weekend: startlicht voor de eenzitters
In een notendop: F1
F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll
F1 Bahrein: wat leren de testdagen ons?