Home > Circuit > Zolder 24: Norma lijkt klaar voor superpole

Zolder 24: Norma lijkt klaar voor superpole

In het Limburgse Zolder zit de prekwalificatie er op en dus kennen we de startorde voor de superpole, die later vanavond zal verreden worden. Vooraan in de sessie vinden een trio van Norma, met Aqua Protect voor Deldiche en Scuderia Monza by DVB Racing, de uittredende winnaars. In de GT-klasse Belcar 1 was de snelste tijd voor de Porsche van Independent Motorsport, met onder meer Dries Vanthoor, terwijl de SBM Racing by SRT Mercedes-AMG de beste chrono liet optekenen in Belcar 3. De #210 Hofor BMW en de #69 AR Performance BMW Clubsport deden het dan weer in Belcar 4 en Belcar 5.

You may also like
Zolder 24: de warm-up door de lens van Joachim Cieters en Benny Houbrigts
De eindejaarsvragen: Christoff Corten
Zolder 24: de superpole in beeld
Zolder 24: Dejonghe en Norma op pole!