Home > #Hoofdnieuws > In een notendop: GT-nieuws op zondag

In een notendop: GT-nieuws op zondag

  • Colin Braun en Jonathan Bennett (Core Autosport Oreca) hebben op Road America een brandstofthriller in het IMSA WeatherTech SportsCar Championship gewonnen. Zij hielden voldoende brandstof over aan het einde van de race en finishten voor de JDC-Miller Oreca van Stephen Simpson en de Whelen Engineering Cadillac van Felipe Nasr. Ook GTLM werd een thriller en Richard Westbrook en Ryan Briscoe bezorgden Ford de overwinning. Laurens Vanthoor werd vierde met zijn Porsche, terwijl Patrick Long en Christina Nielsen Porsche een zege schonken in GT Daytona.
  • Filip Salaquarda en Frank Stippler wonnen met hun Audi de tweede race van het weekend op de Nürburgring in de ADAC GT Masters. Adrien De Leener werd met een Porsche zesde, Fred Vervisch in een Audi 32ste en Dries Vanthoor moest in zijn Audi opgeven.
  • Polesitters Flick Haigh en Jonny Adam zegevierden in een Aston Martin tijdens de British GT in Brands Hatch. Maxime Martin (Aston Martin) gaf op.
  • Kazuki Nakajima en Yuhi Sekiguchi wonnen in hun Lexus de 500 Mijl van Fuji in SuperGT. Bertrand Baguette finishte in zijn Honda als dertiende.

Foto © IMSA (Twitter)

You may also like
Interview Sarah Bovy: Voor de derde maal naar Le Mans, ik kan het zelf amper geloven
Daytona 24: Iron Lynx maakt bemanningen bekend, Sarah Bovy aan de start
Toerisme: Denis Dupont weer in Michelin Pilot Challenge
In een notendop: GT Open – British GT