Home > #Hoofdnieuws > Geen vakantie zonder zorgen voor Vandoorne?

Geen vakantie zonder zorgen voor Vandoorne?

Opvallend nieuws in het Laatste Nieuws van maandag. McLaren zou mogelijk Stoffel Vandoorne zijn C4 geven en dat nog voor de GP F1 van Belgiƫ. Het nieuws is des te opvallender, daar de F1-journalist van diezelfde krant maanden van de daken riep dat Vandoorne zich zeker geen zorgen zou moeten maken.

Het was Zak Brown, de CEO van McLaren Racing, die de knuppel in het hoenderhok gooide en gewag maakte van een mogelijk vroegtijdig vertrek van de Belgische F1-rijder. Het zou zo maar even kunnen dat het zelfs voor onze GP in Spa gebeurt, al lijkt ons dat dat weer onwaarschijnlijk. Wie zou de plaats van Vandoorne krijgen? Daar valt de naam Sainz regelmatig, een beschermeling van Fernando Alonso.

Wait and see

You may also like
De autosport dit weekend: startlicht voor de eenzitters
In een notendop: F1
F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll
F1 Bahrein: wat leren de testdagen ons?