Home > #Hoofdnieuws > WRC: geen nieuws uit het Noorden

WRC: geen nieuws uit het Noorden

In Finland is er weinig nieuws onder de noorderzon. Ott Tänak wint aan het stuur van zijn Toyota KP na KP en heeft nu een voorsprong van 23,7 seconden op zijn dichtste belager Mads Ostberg in een Citroën. Jari-Matti Latvala kijkt als derde in de stand al tegen een achterstand van 45 seconden aan. Sébastien Ogier is voorlopig zevende, Thierry Neuville kent een moeilijke rally en blijft tiende. “We zijn al blij als Ogier niet te veel punten pakt”, was de droge commentaar van de Hyundai-rijder aan de finish van de 15de KP. Vandaag staat er nog 75 kilometer tegen de chrono, verdeeld over vier proeven op het menu.

You may also like
In een notendop: ERC en WRC
In een notendop: rally
WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2
WRC 2024: met Letland op de kalender