Home > #Hoofdnieuws > Total Spa 24: Tweede race Lambo Trofeo stilgelegd na horrorcrash (update)

Total Spa 24: Tweede race Lambo Trofeo stilgelegd na horrorcrash (update)

De tweede race voor de Lamborghini Super Trofeo in Spa-Francorchamps is stilgelegd na een bijzonder zwaar ongeval. Een van de wagens raakte net voor de Pif-Pafchicane betrokken in een aanrijding en knalde vol in een stand met baanposten.

Het programma in Spa is stilgelegd, waardoor de races voor de Formule Renault en de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux voorlopig niet van start gaan. Volgens een bron ter plaatse is er sprake van twee lichtgewonden en één zwaargewonde onder de baanposten en is de rijder niet gewond geraakt, maar er is nog geen officiële mededeling gekomen vanuit de organisatie. Alle berichtgeving blijft dus onder voorbehoud.

Update:

De organisatie bevestigt dat een baancommissaris en de rijder naar het ziekenhuis zijn overgebracht voor verdere onderzoeken, maar er is geen sprake van levensbedreigende verwondingen. Drie andere personen raakten lichtgewond.

Foto © Squadra Corse

You may also like
GT World Europe: Iron Lynx en Iron Dames in Endurance
In een notendop: Daytona
In een notendop: GT – TCR Europe
Industrie: Lamborghini lanceert eerste digitale postzegel