Day

juli 25, 2018

Total Spa 24: “Met Brundle was zege niet mogelijk geweest” – Maxime Martin

In 2016 volgde Maxime Martin het voorbeeld van zijn vader Jean-Michel en zijn oom Philippe door de 24 Uur van Spa te winnen met de BMW M6 GT3 van Rowe Racing. Na een mislukte poging een jaar later, stapte de Brusselaar over naar Aston Martin, waarmee hij ook in Spa aan de start staat. Hij doet dat met een nieuwe teamgenoot, aangezien Dominik Baumann inspringt voor Alex Brundle.

Total 24 Spa: Louis Machiels wil zijn derde

Louis Machiels, Niek Hommerson, Andrea Bertolini en Marco Cioci maken zich op voor de belangrijkste GT-race ter wereld, de Total 24 Hours of Spa. Het kwartet doet het dit weekend in de Belgische Ardennen, op de mythische omloop van Spa-Francorchamps met een AF Corse Ferrari 488 GT3

Total 24 Spa: Join the Belgians… een volledig Belgische auto!

De Belgische Aston Martin Vantage GT3 is aan zijn avontuur begonnen. De 70ste editie van de Total 24 Hours of Spa is dinsdag officieel op gang geschoten met een test voorbehouden aan de gentlemen drivers en die test verliep voor de Britse bolide van Aston Martin Brussels en Join the Belgians zonder problemen.

WRC: de eindrush is ingezet

De twee helft van het rallyseizoen is ingezet en wat ons te wachten staat, is een schitterend duel om de wereldtitel in zes bedrijven, tussen onze landgenoot Thierry Neuville en de Franse regerende kampioen Sébastien Ogier. Neuville doet het uiteraard in een Hyundai I20 WRC, Ogier in een Ford Fiesta.