Home > #Hoofdnieuws > Total Spa 24: Wees volledig voorbereid voor de 70ste editie van de 24 Uur!

Total Spa 24: Wees volledig voorbereid voor de 70ste editie van de 24 Uur!

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Een wedstrijd als de Total 24 Hours of Spa, en zeker zijn 70ste editie, verdient een stevige voorbeschouwing. Daarom heeft Autosportwereld.be de afgelopen dagen uitgebreid vooruitgeblikt naar de grootste GT-race ter wereld, die komend weekend wordt betwist op het circuit van Spa-Francorchamps. Hieronder vindt u nog eens een overzicht van alle artikels die deze website heeft gepubliceerd!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Voorbeschouwingen

Mercedes vs. Audi
Bentley vs. Lexus
BMW vs. Porsche
Lamborghini vs. Ferrari
Nissan vs. Jaguar
McLaren vs. Aston Martin

Wat verandert er in 2018?

Deel 1: Op sportief vlak
Deel 2: Op extrasportief vlak

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.0.105″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2018/07/1575-Freisinger-Porsche.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Diverse informatie over de 24 Uur van Spa

Rijdersnieuws tussen de testdag en de race
Een handige gids om de race te kunnen volgen
Een blik op de stand in het kampioenschap
Een overzicht van de troepen in de andere categorieën
De visie van organisator Stéphane Ratel

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.105″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2018/07/GTEND-2018-07A-SPA-05-Testday-Track-1008-DBWP4340.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Porsche in de 24 Uur van Spa

Deel 1: Het eerste succes van Porsche in Spa
Deel 2: Het reglement speelt Porsche parten
Deel 3: De zeges in 2003 en 2010

De Belgen aan de start

Dries Vanthoor gaat voor de zege
Ook Sarah Bovy aan de start
Speedlover opnieuw met schitterende 911
Ook Bernard Delhez in de 24 Hours of Spa
Mühlner Motorsport geeft forfait

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.0.105″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2018/07/PH_2512.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
TCR500: voor diverse klassen toerwagens
F1: starttijden bekend
WRX: Projekt E begint in Spa
F1 Spa: een overzicht van de gridstraffen