Home > Circuit > In een notendop: WTCR – FE -F1

In een notendop: WTCR – FE -F1

  • Kevin Ceccon zal uiteindelijk de vervanger worden van Gianni Morbidelli die deze week opstapte bij Team Mulsanne. De voormalige eenzitter rijder zal de Alfa Romeo Giulietta besturen tijdens de komende manche in Slovakijke
  • Nyck De Vries zal bij de Formula E wedstrijd in New York optreden als de derde rijder bij Audi-Abt. Hij vervoegt er Lucas Di Grassi en Daniel Abt
  • Na de GP van Silverstone hield Pirelli op het circuit bandentests. Aan het werk waren Haas met Romain Grosjean, Williams met Robert Kubica en Toro Rosso met … 24u Le Mans winnaar Sebastien Buemi! Buemi, die uitkomt voor Renault in de Formula E gaf voor dag 2 het stuur weer over aan Verstappen. Voor Pirelli werden er in totaal 252 ronden afgelegd op dag 1 en 257 op de tweede dag.

(foto: redbullracing)

You may also like
De autosport dit weekend: startlicht voor de eenzitters
In een notendop: F1
F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll
F1 Bahrein: wat leren de testdagen ons?