Home > Circuit > Nascar Whelen: Bonnet op podium in Tours

Nascar Whelen: Bonnet op podium in Tours

De Elite2 divisie reed deze avond zijn semi-finales en finale op het circuit van Tours in de Nascar Whelen European Series, met daarin veel Belgen. Het was poleman Ulysse Delsaux die zijn RDV Competition Toyota Camry naar de zege stuurde in de eerste semi finale. Hij bleef met 1.6 seconde voor aan onze landgenoot Pedro Bonnet met de Braxx Racing Ford Mustang.

De tweede semi-finale ging naar Felipe Rabello met de PK Carsport Camaro. Tom Boonen haalde er een 5de plaats met de Braxx Racing Camaro, voor Guillaume Deflandre, 6de met de Memphis Racing Camaro en Jerry Deweerdt, 8ste met de Braxx Mustang.

Dat alles was een voorbereiding op de finale, die opnieuw naar Delsaux ging, voor de Duitser Justin Kunz en Pedro Bonnet. We noteren ook de 14de positie voor Jerry Deweerdt, de 17de voor Tom Boonen, 18de voor Guillaume Deflandre en de 20ste plaats voor Diederik Ceyssens.

 

You may also like
BRC Haspengouw: stemmen voor de start
GT2 European Series Red Bull Ring: Erhart stunt naar de winst en PK Carsport opnieuw sterk
Belcar NRF Zolder: zondag door de lens van Joachim Cieters
Dubai 24: de Belgen aan de start