Home > Circuit > Pole voor Oreca, Ford en Lexus in Watkins Glen

Pole voor Oreca, Ford en Lexus in Watkins Glen

Voor de klassieke 6 Hours of Watkins Glen (IMSA) ging de polepositie naar de CORE autosport Oreca van Colin Braun, Jon Bennett en Romain Dumas. De Ligier JS P217 van United Autosports met Paul Di Resta achter het stuur, kwam zes duizendsten tekort om als eerste van start te gaan. De tweede startrij is voor de beide Acura van Team Penske.

Ford was dan weer onklopbaar in GTE, met een snelste tijd voor het duo Briscoe/Westbrook, terwijl Laurens Vanthoor en Earl Bamber zich tevreden moesten stellen met de vijfde plek, achter de beide Ford en Corvette. In GTD was de pole voor Lexus.

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen
FIA WEC: WRT kent alle namen