Home > Circuit > Girls on Track karting Challenge

Girls on Track karting Challenge

Zoals je weet neemt de RACB het nauw ter harte om zijn vergunninghouders te helpen en te ondersteunen in de verschillende kampioenschappen waaraan ze deelnemen. Sinds vele jaren zoekt de RACB een manier om de autosport bij de jonge generatie te stimuleren. Het is in deze optiek dat de RACB zich heeft ingeschreven in de “The Girls On Track Karting Challenge”, een programma van de FIA ondersteund door de Europese Unie.

“The Girls On Track” is een karting slalom challenge bedoeld voor meisjes tussen 13 en 18 jaar, bovendien volledig gratis. Op het einde van de challenge zullen de drie beste deelneemsters uitgenodigd worden voor de Europese finale die zal doorgaan in Le Mans (maart 2019). 6 laureaten zullen vervolgens het Europese team van de FIA vervoegen.

De challenge zal doorgaan de volgende 7 en 8 juli (het weekend van de 25u VW Fun Cup) in de paddock van het Circuit van Spa-Francorchamps.

Voorafgaand inschrijven is gewenst en kan gebeuren via de link : https://ereg.fiaevents.com/ehome/200179679

Heb je een vraag? Aarzel niet om RACB Sport per mail te contacteren via cb.sport@racb.com of per telefoon op 02/287.09.60.

(medegedeeld)

You may also like
Girls on Track Karting: Belgische finalisten gekend
Girls On Track Karting Challenge