Home > Circuit > In een notendop: Indycars en F3

In een notendop: Indycars en F3

  • Josef Newgarden haalde voor Team Penske de pole voor de komende Indycar race op Road America. Verder op de eerste startrij staat Will Power (Team Penske Chevrolet) terwijl het Andretti Autosport duo Ryan Hunter-Reay en Alexander Rossi de tweede rij voor hun rekening nemen. De puntenleider in de tussenstand, Scott Dixon, kwalificeerde als achtste.
  • Robert Shvartzman en Marcus Armstrong (beiden uitkomend voor PREMA Theodore Racing) haalden de poles voor de races twee en drie van het FIA Formula 3 European Championship races, die deze namiddag verreden worden op de Duitse Norisring. Met Shvartzman en Armstrong zien we opnieuw twee rookies op de beste startplaatsen.

(foto: indycar.com)

You may also like
In een notendop: MotoGP, IndyCar en Ricciardo naar McLaren?
Circuit: IndyCar seizoen begint op zes juni
In een notendop: de overlijdens van grootheden uit de autosport en ERC
Autosport: de stand van zaken