Home > #Hoofdnieuws > Reacties na de Ypres Rally

Reacties na de Ypres Rally

Thierry Neuville was een gelukkig man aan de aankomst van de Ypres Rally, want eindelijk bracht de wedstrijd in West-Vlaanderen hem de zege: “Ik ben erg gelukkig want ik had hier tocht een revanche openstaan, een revanche die we nu beet hebben en dat met een schitterende actie met de Rode Neuzen. Ik wil ook de Belgische invoerder van Hyundai bedanken, die deze operatie mogelijk gemaakt heeft. Proficiat ook aan de Belgische tegenstand die op hoog niveau heeft gereden, we hebben eigenlijk op een paar proeven na altijd hard moeten rijden. We gaan nu verder met testen voor Finland, in Estland en dan nog VIP-operaties voor Shell, om vervolgens keihard verder te gaan met het werk voor Finland en de rest van het WK.

Ook Vincent Verschueren was gelukkig: “Dit is een zege in Ieper waard, om zo kort achter Neuville te finishen. Hij heeft deze wedstrijd naar een hoger niveau getrokken en geloof me er was ook meer volk op de proeven. Dit bewijst dat ons kampioenschap zeker niet slecht is en dat we in België een goed niveau halen.”

Sébastien Bederot was de revelatie van de rally, want de 22-jarige Skoda-rijder reed een prima wedstrijd met een knappe vijfde plaats als eindresultaat: “Ik ben echt gelukkig, dit is echt schitterend, ik wil dit verderzetten en de kans die Skoda me geeft om in Duitsland WRC2 te rijden is briljant.

You may also like
BRC Masters Cup en 2WD Trophy : ook zij gingen van start in de Haspengouw
BRC South Belgian: een natuurlijk parcours
Historic BRC: Dirk Deveux favoriet in eigen streek
BRC South Belgian: focus op 2WD Trophy