Home > #Hoofdnieuws > Broers Herreman samen in Festival Aston Martin

Broers Herreman samen in Festival Aston Martin

De West-Vlaamse broers Arnold en Jean-Paul Herreman rijden dit weekend in het voorprogramma van de 24 Uur van Le Mans samen in het Festival Aston Martin, een race met verschillende types wagens van het Britse merk.

De Aston Martin Vantage N24 met het startnummer 4 behoort toe aan Arnold, terwijl broer Jean-Paul de wagen met het nummer 19 onder zijn hoede neemt. De race van zaterdag (10u15) over 45 minuten is voor de broers de ideale gelegenheid om de wagens nog eens van stal te halen.

“In 2007 namen we samen deel aan de 24 Uur van de Nürburgring met de eerste versie van deze Aston Martin”, vertelt Jean-Paul aan Autosportwereld.be . “De #4 is de vierde wagen die door Aston Martin gebouwd werd en de #19 is de negentiende wagen uit het gamma. Nu hebben we dus elk onze eigen wagen en het is leuk om er hier in Le Mans mee te kunnen rijden.”

De broers komen zich in Le Mans voornamelijk amuseren. “Ons doel is om te finishen en om geen schade te rijden”, klinkt het. “We zijn hier voor het plezier en bovendien zijn deze wagens erg gemakkelijk om mee te rijden, wat het voor ons ook wel plezant maakt. We zijn niet de snelste rijders en hebben ook niet het rapste materiaal, maar uiteraard is het fantastisch om dit samen te kunnen doen.”

Foto © Evers Media

You may also like
F1 Bahrein: Alonso op kop in laatste oefensessie
F1 Bahrein: Red Bull snelst in vrije trainingen, Alonso en Aston Martin mikken op podium
F1 Bahrein: Stroll rijdt dan toch openingsrace
F1: Aston Martin maakt datum voor voorstelling van AMR23 bekend