Home > #Hoofdnieuws > Audi Sport met zwaar geschut in Spa 24

Audi Sport met zwaar geschut in Spa 24

Opvallend bericht vandaag, bij de start van de 24 Uur van Le Mans, Audi Sport kondigt net nu zijn line-up voor de 24 Uur van Spa aan. Maar liefst elf Audi R8 LMS van Audi Sport customer racing zullen in de 70ste editie van de race in de Ardennen aan de start verschijnen.

Audi Sport customer racing doet het met Teams WRT en Saintéloc en die laatste doen onder meer een beroep op Christopher Haase en Markus Winkelhock, de winnaars van vorig jaar, samen met Frédéric Vervisch. Bij Audi Sport Team WRT, zien we één wagen met de DTM-sterren René Rast, Nico Müller en Robin Frijns, terwijl een tweede wagen voorzien is voor Dries Vanthoor, Christopher Mies en Alex Riberas, uiteraard de leiders in de Blancpain GT Series Endurance Cup. Marcel Fässler zien we in een derde wagen van WRT racing, het team dat ook een vierde R8 LMS inzet.

Andere wagens zijn er onder meer voor Montaplast by Land-Motorsport, Team Attempto Racing en Team Car Collection Motorsport, net als Aust Motorsport.

 

You may also like
DTM Nürburgring: van der Linde gaat door op zijn elan
Formule E: Daniel Abt geschorst door Audi
Autosportwereld.be sprak met Thierry Tassin en Pierre Dieudonné
Dertien rijders voor Audi Sport Customer Racing