Home > Circuit > Vier jonge talenten in 25 Uur VW Fun Cup met Comtoyou Racing!

Vier jonge talenten in 25 Uur VW Fun Cup met Comtoyou Racing!

Leuk initiatief van Comtoyou Racing voor de komende 25 Uur van Spa VW Fun Cup. Het team dat we ook in WTCR en TCR Europe zien, zet een wagen in voor wel vier erg jonge kerels, met een gemiddelde leeftijd van 17, maar daarom geen kansloze équipe. In de kleuren van de smurfen zien we in de Fun Cup #290 Gilles Magnus, Tristan Foldesi, Ugo de Wilde en Ulysse De Pauw. De vier ‘jonkies’ doen het bovendien in de kleuren van de smurfen… De tegenstand weze gesmurft! Op de achterzijde van de wagen zou overigens de teammanager staan…

 

 

You may also like
25 Hours Fun Cup: door de lens van Roel Ramaekers
VW Fun Cup: Belgium Back On Track
E-circuit: een spectaculair format voor de VW e-Fun Cup
VW Fun Cup: de VW Fun Cup powered by Hankook ziet mogelijkheden vanaf 8 juni