Home > #Hoofdnieuws > Neuville: “Een van de mooiste van mijn carrière”

Neuville: “Een van de mooiste van mijn carrière”

De negende van zijn loopbaan en de derde van het seizoen 2018, is zonder meer ook één van de meeste waardevolle en mooie zeges van zijn loopbaan en dat vindt Thierry Neuville zelf ook.

“Ik kan het amper geloven, we wisten dat we alles moesten geven tijdens de laatste dag en het werd een fantastisch gevecht met Sébastien. Het verschil was erg klein en we konden niets laten liggen. We reden zo hard als we konden, zonder stomme dingen te doen. Vechten met Séb is een van de moeilijkste dingen die er zijn, dus is dit een zeer waardevolle zege. Nicolas en ik moeten het Hyundai Motorsport team enorm hard bedanken voor een schitterende wagen dit weekend. Zonder hen was dit nooit gelukt, temeer dat we vrijdag als eerste onderweg moesten, wat een nadeel is. De regen hielp ons en zo behaalden we één van de meest schitterende zeges van onze carrière.”

You may also like
In een notendop: ERC en WRC
In een notendop: rally
WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2
WRC 2024: met Letland op de kalender