Home > Circuit > Guven blijft heer en meester

Guven blijft heer en meester

In Zandvoort zijn de deelnemers van de Porsche GT3 Cup Benelux dit weekend aan hun derde meeting toe. Vandaag staat de eerste race op het programma en het is de Turkse leider in het kampioenschap, Ayhancan Guven (Attempto), die van op de polepositie zal starten. Hij was 0,227 seconde sneller dan thuisrijder Max van Splunteren (GP Elite) en de regerende kampioen Xavier Maassen (DVB RACING). Dylan Derdaele (Belgium Racing) en Berkay Besler (Toksport WRT) vervolledigden de top 5. Menno Van de Grijspaarde (GP Elite) was de snelste in de B-klasse. De eerste race start vanavond.

You may also like
Porsche Cup Benelux: interview met Max Van Splunteren
In een notendop: Porsche Cup Benelux – Duitsland en TCR Europe
Raceart met drie wagens in Porsche GT3 Benelux