Home > Circuit > In een notendop: ADAC GT en GT Open

In een notendop: ADAC GT en GT Open

  • Vadim Kogay en David Perel (Rinaldi Racing Ferrari 488) starten op pole voor de eerste race van de GT Open in Spa vandaag. Perel zette een onwaarschijnlijke 2.15.907 op de tabellen. Wolfgang Reip en Tim Verbergt starten van op de 17de plaats in de Belgische Aston.
  • Marvin Kirchhöfer en Daniel Keilwitz hebben in een Callaway Corvette de eerste race van de ADAC GT op de Rad Bull Ring gewonnen. De regerende kampioenen haalden het voor de beide BMW M6 GT3 van Schnitzer van Timo Scheider-Mikkel Jensen en Dennis Marshall-Victor Bouveng. Dries Vanthoor (Audi) begon als 28ste aan zijn stint halverwege de race en eindigde alsnog 14de. Adrien de Leener (Porsche) werd 21ste. Fred Vervisch (Audi) reed een goede eerste helft van de race, maar zijn teamgenoot Nikolaj Rovigue haalde het einde niet.
You may also like
GT Open: Street Art Racing van de partij
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters
In een notendop: uithouding en GT
In een notendop: GT Open – GT Cup Open – TCR Europe