Home > Circuit > Ugo De Wilde wint stage bij McLaren

Ugo De Wilde wint stage bij McLaren

In Kuala Lumpur (Maleisië) werden de prijzen uitgedeeld voor het afgelopen F4 Kampioenschap van Zuid-Oost Azië. In deze competitie haalde de jonge Brusselaar Ugo de Wilde zijn eerste successen deze winter. De Belg scoorde met een pole, vijf zeges en acht podia, een derde plaats in het kampioenschap en dat levert hem een stage op in Woking, het hoofdkwartier van McLaren F1. Daar zullen de laureaten geëvalueerd worden in de F1 simulator en fysieke tests ondergaan.Voor de amper 15-jarige rijder een uitgelezen kans om in de voetsporen te treden van Stoffel Vandoorne.

(medegedeeld)

 

 

You may also like
Formule E Diriyah: Rookie Jake Hughes verzilverdt eerst pole in FE
F1: Sainz tekent bij Ferrari
De Ron Dennis foundation gaat NHS helpen in het VK
Industrie: bij McLaren wordt het werk stilgelegd