Home > Circuit > In een notendop: GT Open, ADAC GT en Laurens Vanthoor in Spa 24

In een notendop: GT Open, ADAC GT en Laurens Vanthoor in Spa 24

  • In Oostenrijk kroop alleen Dries Vanthoor achter het stuur van de wagen in het Belgische kamp tijdens de eerste vrije training van de ADAC GT Masters. De Limburger werd tiende op vier tienden van de snelste chrono, op naam van Kirchhöfer in de Callaway Corvette.
  • In Spa zette de Aston van Join the Belgians (Verbergt-Reip) een mooie tiende en tweede plek neer in de vrije trainingen van de Belgische manche van de GT Open. Vooraan waren Ferrari en dan BMW aan het feest.
  • In de 24 Uur van Spa zien we naast de Manthey Racing Porsche voor Romain Dumas, Fred Mako en Dirk Werner, ook een exemplaar van Team75, met heel waarschijnlijk Timo Bernhard en Laurens Vanthoor, naast een derde rijder, achter het stuur.
You may also like
GT Open: Street Art Racing van de partij
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen