Home > Circuit > Canon Run en Temptation Island op Spa Euro Race

Canon Run en Temptation Island op Spa Euro Race

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Het spektakel van de Spa Euro Race 2018 speelt zich komende vrijdag, zaterdag en zondag (op 1,2 en 3 juni) in de eerste plaats af op de piste van Spa-Francorchamps. De Royal Automobile Club de Spa had echter nog een verrassing beloofd als kers op de taart voor alle gepassioneerden van mooie sportwagens! Het is dus met meer dan een beetje trots dat Pierre Delettre en zijn ploeg konden aankondigen dat zondag, klokslag 12u30, de Spa Euro Race het bezoek zal ontvangen van 70 Supercars die deelnemen aan The Cannon Run 2018, een prestigieuze rit doorheen Europa die is voorbehouden aan exclusieve sportwagens, de een al uitzonderlijker dan de andere, waarvan sommigen dan nog gereden worden door verschillende internationale persoonlijkheden als acteurs, DJ’s, bloggers…enz.

Voor de derde editie van de European Mega Run, vertrekt The Cannon Run in Londen op zaterdag 2 juni en zet koers naar Marbella, waar de aankomst wordt verwacht op 14 juni. Hoewel het parcours met de grootste zorg werd vastgelegd, met op de weg naar het Groothertogdom Luxemburg op zondag dus een passage langs het circuit van Spa-Francorchamps, loopt het evenement toch ook (of moeten we zeggen vooral) in de kijker door de nachtelijke escapades. Het Porsche museum in Stuttgart, het Ferrari-museum in Maranello, een gala-avond in Monaco, de passage langs de Stelvio pas en het Como meer… Er zullen meer dan genoeg hoogtepunten zijn.

Onder de beroemdheden die in deze zomerse editie van The Cannon Run zijn ingeschreven, en die dus ook in Spa worden verwacht, tellen we Dapper Laughs (acteur), Buttsy Butler (stuntman bij de Fast and Furious), Shane Lynch (acteur, zanger en drifting-rijder), Lenny the Geeza (acteur), Baggsy (drifting kampioen), en vergeten we vooral niet de volledige cast van… Temptation Island! Een heel programma…

De bolides en deelnemers van The Cannon Run zullen aanwezig zijn in de F1 paddock, aan de kant van de balustrade, gedurende een deel van zondagnamiddag, voordat ze weer de baan zullen kiezen voor verdere avonturen. En iets zegt ons dat hun komst door de grote poort waarschijnlijk de moeite zal zijn om te zien en te beleven…

Net als de voorgaande jaren is de toegang tot de Spa Euro Race volledig gratis. Het volstaat om een uitnodiging te downloaden op de volgende link: http://www.racspa.be/2018/ser2018/DOCS/SER%202018/SITE/invitation-ser18%20racs.pdf

Meer inlichtingen op de website www.racspa.be, evenals via de sociale media met Facebook, Twitter en Instagram.

 

(persbericht)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Spa-Franchorchamps is weer open
GP België: over banden en keuzes
De autosport dit weekend
Porsche Carrera Cup Benelux: galerij van de wedstrijd op zaterdag