Home > Circuit > Pieder Decurtins vervoegt GHK en Longin-Battryn alleen

Pieder Decurtins vervoegt GHK en Longin-Battryn alleen

Tijdens de tweede wedstrijd van de Belcar, dit weekend in Spa, vervoegt Pieder Decurtins GHK Racing aan het stuur van de Porsche 991 GT3 Cup. De Zwitser die we kennen van T2 Racing, zal de wedstrijd afwerken met samen met de routiniers Guy Verheyen en Chris Mattheus. Tijdens de drie uur durende wedstrijd zal de Porsche van GHK ook op Michelin-banden starten, wegens het niet optimale resultaat van het Pirelli rubber tijdens de openingsmanche in Zolder. We noteren ook dat in Spa-Francorchamps Stienes Longin en Marnik Battryn in de Porsche Cayman alleen rijden, want wegens verplichtingen is derde man, Joeri Vanhumbeeck, niet van de partij.

 

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen
Porsche Carrera Cup Benelux: Hans Weijs Motorsport doet zijn intrede