Home > #Hoofdnieuws > Ook actie in Spa… de Lamera Cup

Ook actie in Spa… de Lamera Cup

We trachten u altijd zo goed mogelijk van de actualiteit op de hoogte te houden en toch is alles volgen een haast onmogelijke opdracht. In ons weekendoverzicht ontbrak immers de Lamera Cup in Spa, waar ook Belgen mee het mooie weer maken.

Kurt van Buitenen zit dit weekend in zo’n Franse silhouette en van hem kregen we volgende informatie: “Dit weekend nemen wij in Francorchamps aan de Lamera Cup deel en dat als enige Belgisch Team met Genius Water Racing! Sinds dit weekend hebben we ons team versterkt met een tweede wagen, de auto met startnummer #55 . Met de 50 zijn we op Belgische bodem tweede geĆ«indigd en de vijfde plaats was voor de #55. Onze bedoeling is niet enkel om in de Cup te racen, maar ook om verschillende Lamera aan de start van de 24 Uur van Zolder te brengen . Ik ben vanaf nu immers ook invoerder voor de Benelux!” De winst in Spa was overigens onder meer voor Christophe Bouchut, de 116de zege ooit voor de Fransman.

Zo ziet u maar dat een rustig weekend in de autosport altijd relatief is…

 

You may also like
Lamera Cup: ereplaatsen van Belgen in opener van seizoen