Home > Circuit > In een notendop: eenzitters

In een notendop: eenzitters

  • Naoki Yamamoto (Team Mugen – Honda) heeft in Sugo de derde Super Formula race van het seizoen gewonnen, voor Nick Cassidy (Kondo Racing – Toyota) en Kazuki Nakajima (Team TOM’S). Tom Dillmann die Pietro Fittipaldi vervangt werd knap vierde.
  • Antonio Fuoco  (Charouz Racing) en Lando Norris (Carlin), gisteren één en twee in Monaco in de F2, kregen beide een kleine tijdstraf voor een inbreuk tijdens de virtuele safetycar. Fuoco behoudt wel zijn zege, Norris zakt naar drie, ten voordele van Louis Delétraz.
  • De tweede race van de Eurocup Formula Renault in Monaco was voor Charles Milesi (R-Ace), voor Alex Peroni (MP) en Victor Martins (R-Ace). Yifei Ye werd opnieuw vierde en blijft leider in het kampioenschap. Max Defourny werd zesde.