Home > #Hoofdnieuws > Porsche wint 12 Uur van Imola, ereplaatsen voor Belgen

Porsche wint 12 Uur van Imola, ereplaatsen voor Belgen

Porsche heeft de 12 Uur van Imola gewonnen, met een algemene zege voor de Porsche 991 GT3-R van Herberth Motorsport. Het Duitse team met Robert en Alfred Renauer, Ralf Bohn en Daniel Alleman haalde het met twee ronden bonus op de Mercedes van Ide Sport Racing. De zege in toerisme was voor een Seat TCR van het Nederlandse Bas Koeten.

Van Belgische zijde waren er ereplaatsen in de diverse categorie├źn, met een tweede plaats in SPX voor de Speedlover Porsche 991, een identieke prestatie als de QSR Mercedes-AMG GT4 (Redant-Timmers-Verhaeren) en de JR Motorsport BMW van Ward Sluys, maar dan in GT4 en SP3. De QSR Racingschool Porsche 991 van onder meer Rodrigue Gillion werd vijfde in een sterk bezette klasse voor de Porsche 991. De VDS Racing Aventures Marc Foucus V8 werd laatste algemeen na een ongeval, wel nog goed voor een derde plaats in de klasse SPX.

Foto: ┬ę Creventic

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen
Porsche Carrera Cup Benelux: Hans Weijs Motorsport doet zijn intrede