Home > #Hoofdnieuws > Verstappen crasht in laatste training

Verstappen crasht in laatste training

Met Daniel Ricciardo en Max Verstappen op de eerste twee plaatsen tijdens de derde vrije training en een verschil van amper één duizendste van een seconde lijkt Red Bull Racing favoriet om straks de pole te pakken voor de Grote Prijs van Monaco. Verstappen crashte op het einde van de sessie wel op dezelfde manier als Stoffel Vandoorne vorig jaar tijdens de kwalificaties. De Belg reed in Monaco de elfde tijd, terwijl Toro Rosso als vierde snelste team voorlopig verrast in het prinsdom. Kwalificeren doen we om 15:00.

Foto © Red Bull Content Pool

You may also like
De autosport dit weekend: startlicht voor de eenzitters
In een notendop: F1
F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll
F1 Bahrein: wat leren de testdagen ons?