Home > #Hoofdnieuws > Reip en Verbergt samen in Belgische Aston in GT Open Spa

Reip en Verbergt samen in Belgische Aston in GT Open Spa

Het Project Join the Belgians van onder meer José Farasyn en Aston Martin Brussels, brengt over goed twee weken een Aston Martin Vantage GT3 aan de start van de Belgische manche van de GT Open op Spa-Francorchamps. Aan het stuur van de wagen vinden we niemand minder dan ex-Blancpain kampioen Wolfgang Reip en meervoudig Belgisch GT en toerwagenkampioen Tim Verbergt. De deelname aan de GT Open in de Ardennen, kadert uiteraard in een mogelijke deelname aan de 24 Uur van Spa, later deze zomer.

You may also like
GT Open: Street Art Racing van de partij
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters
In een notendop: uithouding en GT
In een notendop: GT Open – GT Cup Open – TCR Europe