Home > Circuit > Yann Ehrlacher en Honda aan het feest in WTCR Zandvoort

Yann Ehrlacher en Honda aan het feest in WTCR Zandvoort

Yann Ehrlacher heeft in een All-Inkl Honda Civic de eerste race van de WTCR In Zandvoort gewonnen. De Fransman haalde het voor DG Sport Peugeot-rijder Aurélien Comte en de man van de pole, Rob Huff, in de Volkswagen Golf GTi van SLR.

Geen geluk daarentegen voor de Belgen, met een 11de stek voor de RNT Audi van Denis Dupont en een 19de plaats voor Benjamin Lessennes in de Boutsen Gionion Honda. De jonge belofte in de Honda nam een valse start een kreeg daar een drive through voor. Fred Vervisch, in de Comtoyou Audi, werd niet in de eindstand opgenomen, nadat de West-Vlaming in een race-incident werd betrokken.

Yvan Muller blijft leider in het WK, voor Gabriele Tarquini en Yann Ehrlacher. Morgen staan nog twee races op het menu.

You may also like
Daytona 24: welke lessen trekken de constructeurs na de eerste race van het nieuwe tijdperk?
WEK Zandvoort: winst voor JR Motorsport in Final 4
WTCR Slovakiaring: Berthon het snelst in kwalificaties
WTCR Slovakiaring: druk weekend voor Gilles Magnus