Home > Circuit > In een notendop: Indy, Super Formula, F3 en NEC

In een notendop: Indy, Super Formula, F3 en NEC

  • Will Power heeft de Grand Prix van Indianapolis gewonnen. Power schonk Penske zo een 200ste zege in Indycar. Scott Dixon en Robert Wickens pakten de overige podiumplaatsen.
  • De tweede race van de Europese F3 in Pau was voor Sacha Fenestraz, voor Alex Palou en Marcus Armstrong. De GP van Pau zelf, de klassieke F3-race op de Franse omloop, kwam toe aan de Est Ralf Aron (Prema Theodore Racing)
  • De Super Formula in Autopolis is geannuleerd, vanwege de slechte weersomstandigheden. Net als op de Nürburgring was de zichtbaarheid een probleem.
  • De winnaar van de zaterdag race van de Formula Renault NEC in Pau was Peroni, voor Lundgaard en Sargeant. In de tweede race van het weekend, op een geheel verregend circuit, werd dezelfde volgorde gerespecteerd met Peroni voor Lundgaard en Sargeant.