Home > Rally > Beroep Ford voor WRC Mexico nog in behandeling

Beroep Ford voor WRC Mexico nog in behandeling

Er is nog steeds geen ei gelegd in de affaire Ogier en de Mexicaanse Power Stage chicane… want na de hoorzitting van het beroep van M Sport heeft de FIA nog goed één à twee weken nodig om uitsluitsel te brengen over het al dan niet behouden van de diskwalificatie van de Franse wereldkampioen rally.

De WK-stand bij rijders en constructeurs blijft dus onder voorbehoud. Sébastien Ogier leidt voorlopig in het WK met tien punten meer dan Thierry Neuville (Hyundai). Ogier kan alsnog vier punten extra krijgen, indien het team van Malcolm Wilson zijn gelijk krijgt. De volgende WK-rally is de wedstrijd in Portugal van 17 tot en met 20 mei.

You may also like
In een notendop: ERC en WRC
In een notendop: rally
WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2
WRC 2024: met Letland op de kalender