Home > Rally > BRC > Verschueren blijft leider in Jambes

Verschueren blijft leider in Jambes

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Adrien Fernémont heeft op deze zondagochtend duidelijk de aanval ingezet op de leiding in de Rallye de Wallonie. De eerste lus was volledig voor de Waalse rijder met de scratchtijden in Vedrin, Wartet, Crupette en Nannine. Hij pikte een goede tien seconden op in deze lus en wipt daarmee over Cédric Cherain naar de tweede plaats. Aan de leiding nog steeds Vincent Verschueren, die zich heel taktisch steeds in de top 3 weet te plaatsen en zijn secondenvoordeel doet, dan weer eens tegenover Cherain, dan weer tegenover Fernémont.

Daarachter beginnen de Skoda gelederen uit te dunnen. Collard en Bedoret houden nog vast aan de ereplaatsen net buiten het podium. Daarna valt er het gat naar Boxoen (Ford Fiesta R5), die nog steeds onder druk staat van Patrick Snijers en de Porsche GT3. Timo Van der Marel is nog steeds de leidende Junior, met de Opel Adam R2 op de 15de plaats. Verderop, op de 22ste plaats, zien we de leider van de Historics verschijnen: Paul Lietaer op de Opel Manta 400.

De laatste lus gaat van start om 12u48 en het wordt uitkijken of Verschueren zijn voorsprong van … vier seconden (!) op Fernémont kan vasthouden.

(foto: brc)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50