Home > Circuit > Soulet pakt zege in Pirelli World Challenge

Soulet pakt zege in Pirelli World Challenge

Maxime Soulet won gisteren de derde race van de Pirelli World Challenge op de VIRginia International Raceway. Soulet en zijn teamgenoot Rodrigo Baptista brachten de Bentley Continental GT3 van K-PAX Racing op zaterdag als eerste over de meet. Als Pro-Amduo waren ze zelfs de Produo’s te snel af, en starten ze vandaag vanaf de pole.

De Pirelli World Challenge is een Noord-Amerikaanse serie die een gelijkaardig format hanteert als de Sprint Cup van Blancpain en de ADAC GT Masters. Elk weekend telt twee sprintraces van 50 minuten voor de GT-klasses en 40 minuten voor de toerismewagens. Dit seizoen staan elf meetings op het programma. De tweede race van het weekend begint om 15u30 onze tijd, u kan volgen via deze link.

Foto © Pirelli World Challenge

You may also like
GT World Imola: debuut voor paralympiër Nigel Bailly
GT World: Nigel Bailly in GT World Challenge Europe
Ring 24: met 10 Belgen aan de start
GT World: Nürburgring ontvangt competitief veld voor zes uur lange strijd