Home > Circuit > Dramatisch weekend voor Dries Vanthoor

Dramatisch weekend voor Dries Vanthoor

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

De ADAC GT Masters trok dit weekend richting Tsjechië, naar de mooie omloop van Most voor de tweede afspraak van het seizoen. Dries Vanthoor verscheen er aan de start van de race zoals heel het seizoen met Team EFP by TECE, en doet dat met de ervaren Duitser Florian Spengler (30) naast zich in de Audi R8 LMS startnummer 12. Zowel in de eerste als in de tweede race, liep het al snel fout en tweemaal diende het duo na één ronde de strijd te verlaten.

Dries Vanthoor: “Veel kan ik niet zeggen… Op zondag heb ik de kwalificatie gereden en ik zat op drie tienden van de pole, goed voor een plaats in de top 10, als tweede Audi-rijder, op één tiende van de snelste merkgenoot. Daar was ik dus best tevreden mee, maar veel meer uitleg kan ik bij de wedstrijden niet geven. De eerste race bekeek ik enkel vanaf de zijlijn, want mijn teamgenoot werd er na enkele honderden meters uitgetikt en de race was over. Op zondag nam ik de start en in de drukte van de start werd mijn wagen vooraan geraakt en ik kon na één ronde de box in. Ik was relatief goed gestart, maar veel meer valt er over ons weekend in Tsjechië dus niet te zeggen. Ik draai deze bladzijde om en focus nu op de volgende wedstrijd van de Blancpain GT Sprint, komend weekend in Brands-Hatch. Ik vertrek daar als algemene leider in de Blancpain GT Series en dus hebben we samen een stevige opdracht te vervullen.”

(persbericht)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
ADAC GT Masters: punten voor Dries Vanthoor
In een notendop: GT en Endurance
De autosport dit weekend
In een notendop: DTM – EK F3 – ADAC GT