Home > Rally > BRC > Verschueren tracht los te breken

Verschueren tracht los te breken

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

De tweede passage op Bois de Villers betekent het einde van de tweede lus in de “Rallye de Wallonie”. Na 10 proeven is Vincent Verschuren nog steeds de leider, al heeft hij nog steeds geen definitief gat kunnen slaan. Achtervolger Cherain eist geregeld zijn scratchtijden op en ook stoorzender Fernémont toont zich vooraan. De GoDrive Skoda heeft 7 seconden voorsprong op Cherain en 18 seconden op Fernémont.

Daarachter begint de rally zijn tol te eisen. Zo was er een lekke band voor Xavier Bouche op Malonne, een sortie voor Steve Matterne maar vooral ook een Guillaume de Mevius, die zwaar van de baan ging.
De Skoda hegemonie wordt nog steeds doorbroken door de Porsche GT3 van Patrick Snijers, die nu op een achtste plaats rondrijdt, terwijl Achiel Boxoen met de Ford Fiesta R5 nu ook de top 10 is binnengeslopen.

Bij de Juniors heerst Timo Van der Marel, die rond de 20ste plaats evolueert met de Opel Adam.

(foto: automobileclubdenamur.be)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50