Day

april 25, 2018

Op naar Dijon voor de BGDC

In de nasleep van de Spa 400, de opener van het seizoen op het circuit van Spa-Francorchamps, is de Hundred Series by BGDC 2018 nu klaar voor een eerste verplaatsing naar het buitenland. Op het programma staat een race van 300 minuten op het schitterende circuit van Dijon-Prenois

Cherain met BMA in Wallonie

Na een crash tijdens de Rally van Haspengouw en in Spa enkele weken later, moeten we niet rond de pot draaien, Cédric Cherain kende niet het verhoopte begin van het seizoen in het Belgian Rally Championship 2018. Dit weekend, tijdens de zeer populaire Rallye de Walllonie, zal de Luikenaar het geweer van schouder moeten veranderen, en dat met een Skoda Fabia R5 uit de stal BMA van Bernard Munster…

Een Lamborghini in Belcar?

Het Waalse team Semspeed kennen we vooral van hun Peugeot 308 Racing Cup in de Hundred Series by BGDC, maar volgens onze collega Vincent Franssen van Speedactiontv.be zouden de broers Benoît en François Semoulin hun oog hebben laten vallen op een Lamborghini Huracan Super Trofeo.

De autosport dit weekend

Goed nieuws voor wie niets gepland heeft dit weekend, er staat namelijk veel autosport op het programma! Er gaan veel motoren aan het brullen op circuits wereldwijd, maar ook het rallyprogramma is goed gevuld.

Kan Neuville bissen in Argentinië?

Vanaf vrijdag zijn alle rally-ogen op Argentinië gericht. Van donderdagavond tot zondag wordt in het Zuid-Amerikaanse land immers de vijfde manche van het lopende WK rally verreden, een wedstrijd die Thierry Neuville vorig jaar in extremis won.

Gevarieerd startveld in Historic BRC

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”] Met twaalf inschrijvingen kan de vierde manche van het Historic BRC toch rekenen op een interessante affiche....
Read More

Porsche naar Formule 1?

Het nieuwe technische reglement voor 2021 lokt de aandacht van de huidige deelnemense constructeurs in Formule 1, maar ook die van constructeurs die Formule 1 overwegen. Zo zou Porsche geïnteresseerd zijn.

Beroep van Ford behandeld op 4 mei

Het Hof van Beroep van de FIA behandelt op 4 mei het beroep van het M-Sport Ford World Rally Team tegen de straf die Sébastien Ogier kreeg na afloop van de Power Stage in de rally van Mexico.