Home > Rally > Beroep van Ford behandeld op 4 mei

Beroep van Ford behandeld op 4 mei

Het Hof van Beroep van de FIA behandelt op 4 mei het beroep van het M-Sport Ford World Rally Team tegen de straf die S├ębastien Ogier kreeg na afloop van de Power Stage in de rally van Mexico. De Franse wereldkampioen kreeg toen 10 seconden straftijd, voor het afsnijden van een chicane, tien seconden die hem vier punten kostten. Ogier werd tweede in die laatste proef van de rally, een rally die hij uiteraard won. Ogier is desondanks nog steeds leider in het WK, voor Thierry Neuville.

You may also like
WRC 2023: Ogier in Mexico, Gap weer klaar voor Monte-Carlo
Dakar 2023: dagwinst Loeb, Al-Attiyah en Toyota controleren
FE: in gesprek met James Barclay en Jamie Reigle
FIA: zoektocht naar eerste CEO is gestart