Home > Circuit > Cordoni domineert opnieuw in GT Sports Club

Cordoni domineert opnieuw in GT Sports Club

Mario Cordoni heeft met zijn Ferrari 488 GT3 de main race van de Blancpain GT Sports Club in Monza gewonnen. De Italiaan zette zijn pole om naar de zege. Hij won voor de Boutsen Ginion BMW van Karim Ojjeh en de Lamborghini Gallardo van Claude-Yves Gosselin.

Die laatste ontsnapte na een aanrijding met Christian Hook om uiteindelijk op het podium te finishen, maar kreeg na afloop van de race een straf van dertig seconden. De laatste podiumplek is daardoor voor de Lamborghini van Coach McKansy.

Onze landgenoot Patrick Van Glabeke kwam niet verder dan de zestiende en laatste plek. Louis Philippe Soenen racete een negende plaats bij elkaar met zijn AF Corse Ferrari.

Foto © Blancpain GT Sports Club