Home > Circuit > Cordoni verovert pole in Blancpain GT Sports Club, Van Glabeke start vanaf drie

Cordoni verovert pole in Blancpain GT Sports Club, Van Glabeke start vanaf drie

De #70 AF Corse Ferrari 488 GT3 van Mario Cordoni start vanaf de pole positie in de kwalificatierace van de Blancpain GT Sports Club. Cordoni reed de snelste ronde in 1’50.474. Christian Hook kwalificeerde zich als tweede met de #33 Rinaldi Ferrari. Onze landgenoot Patrick Van Glabeke start vanaf plaats drie met de #488 AF Corse Ferrari (1’50.915). Louis Philippe Soenen start vanaf plaats zestien, na een chrono van 1’53.809 met de #50 AF Corse Ferrari. De race zelf wordt verreden om 11u10 op zondag.

You may also like
Blancpain GT Sports Club: Eerste zege voor Patrick Van Glabeke
Ojjeh aan het feest in GT Sports Club
Cordoni snelst in kwalificatierace Blancpain GT Sports Club
Timing in Monza