Home > Circuit > Cordoni snelst in kwalificatierace Blancpain GT Sports Club

Cordoni snelst in kwalificatierace Blancpain GT Sports Club

In de kwalificatierace van de Blancpain GT Sports Club was de #70 AF Corse Ferrari 488 GT3 met Mario Cordoni het snelst in 1’52.868. Karim Ojjeh start morgen om 11u10 vanaf de tweede plaats in de eerst race van de Blancpain GT Sports Club met de #2 Boutsen Ginion BMW M6 GT3. Op de tweede startrij vinden we Klaus Dieter Frers op drie en Stephen Earle op vier, beide met een Ferrari. Louis Philippe Soenen kwalificeerde zijn #50 Ferrari op de dertiende plaats, Patrick Van Glabeke zakte terug van plaats drie en eindigde op de zestiende plaats nadat hij draaide in de eerste bocht.

Foto © Blancpain GT Sports Club

You may also like
Ojjeh aan het feest in GT Sports Club
Cordoni verovert pole in Blancpain GT Sports Club, Van Glabeke start vanaf drie
Timing in Monza
In een notendop: Anthony Pons eindwinnaar Blancpain GT Sports Club