Home > Industrie > Drie innovaties bij Jaguar

Drie innovaties bij Jaguar

  • De Jaguar F-Pace SVR is een ware sportwagen in SUV-verpakking. Met een topsnelheid van 283 km/u, een acceleratie van 0-100 km/u in slechts 4,3 seconden, een 5.0 liter V8 supercharged benzinemotor met 550 pk en bovendien heel veel plaats, is de F-Pace SVR een absolute topper in de sportieve SUV-categorie.
  • De volledig elektrische I-Pace kwam naar het stratencircuit van Monaco. De perfecte testsite voor het elektrische paradepaardje van Jaguar met 400 pk en een acceleratie van 4,8 seconden van 0 naar 100 km/u.
  • Diezelfde I-Pace zal binnenkort zelf de toekomst inrijden. Letterlijk dan. Jaguar werkt samen met Waymo om de I-Pace volledigg zelfrijdend te maken. Meer dan 20,000 exemplaren van die wagen zullen in de VS gebruikt worden voor de eerste bestuurderloze vervoerdienst van Waymo. Die dienst wordt later dit jaar gelanceerd.