Home > Industrie > Porsche houdt van records

Porsche houdt van records

Porsche lijkt wel op recordjacht. Na de verbazingwekkende ronde van de Porsche 919 LMP1 in Spa, was het nu aan de nieuwe Porsche 911 GT3 RS om een nieuw record neer te zetten. Op de Nürburgring-Nordschleife reed Kévin Estre naar een tijd van 6 minuten, 56 seconden en 4 tienden met de atmosferische Porsche 911 GT3 RS. De GT3 RS is zo de derde Porsche, na de 918 Spyder en de 911 GT2 RS om een rondje in minder dan 7 minuten neer te zetten, maar dus wel de snelste Porsche zonder turbo.

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen
Porsche Carrera Cup Benelux: Hans Weijs Motorsport doet zijn intrede