Home > #Hoofdnieuws > Mahindra en Rosenqvist op pole in Rome

Mahindra en Rosenqvist op pole in Rome

In Rome heeft Mahindra Racing rijder Felix Rosenqvist de polepositie behaald voor de E-Prix van Rome, de zevende race van het seizoen 2017-2018. De Zweed, tweede in de voorlopige tussenstand van het kampioenschap, was sneller dan Sam Bird (Virgin DS) en Mitch Evans (Panasonic Jaguar). André Lotterer (Techeeta) en Sebastien Buemi (Renault) maakten de top-5 compleet. De leider in het kampioenschap, Jean-Eric Vergne (Techeeta) werd achtste, onze landgenoot Jérôme d’Ambrosio (Dragon Racing) 16de. De race vindt later vandaag plaats.

You may also like
Formule E Berlijn: Rustige vrije trainingen
Stoffel Vandoorne: “F1 is fake wereld”
Formula E: wij spraken met Stoffel Vandoorne in Marrakesh
Formula E: en nu aan Sam Dejonghe!